JeCla Design

Betaalbaar en Professioneel

Complete webdesign paketten tegen voordelige tarieven.

 

Jelle Claessen

Waarom is een website zo belangrijk voor een onderneming in 2021?

waarom is een website zo belangrijk voor een onderneming

Heb je al een succesvol bedrijf maar nog geen website?  Of ben je een startend bedrijf en overweegt om een website te (laten) maken?   Een website biedt verschillende voordelen.   Denk maar aan een permanente online zichtbaarheid.  Potentiële klanten kunnen informatie over jouw bedrijf vinden, zelfs buiten de openingsuren. Een goed gemaakte website geeft potentiële klanten ook de mogelijkheid om u gemakkelijk te contacteren.  En zo zijn er nog veel meer.

Nog niet overtuigd?  Hier volgen een aantal voordelen die uw bedrijf kan krijgen van het hebben van zelfs maar een simpele website.

Redenen waarom ook jij een website nodig hebt voor jouw bedrijf.

Een bedrijf met een eigen website komt professioneel over.

De meeste moderne consumers vinden een bedrijf dat een website heeft meer geloofwaardig dan een bedrijf dat enkel aanwezig is op sociale media.   De bedrijfswebsite is de plaats waar meestal de vaste core-informatie te vinden is over het bedrijf.

Nog een voordeel van een eigen bedrijfswebsite is dat als je je domein registreert, ook toegang hebt tot verschillende professioneel ogende emailadressen.  Bijvoorbeeld info@uwbedrijf.be of sales@uwbedrijf.be .  Dit komt de professionaliteit alleen maar ten goede.

Nieuwe klanten vinden die niet lokaal zijn.

Nog een voordeel van het hebben van een bedrijfswebsite is dat klanten die niet in de directe omgeving van uw zaak u kunnen vinden.

Goed geoptimaliseerde websites die goed scoren in zoekmachines zoals google of bing zullen klanten aanbrengen die in uw product of service geïnteresseerd zijn.

Uw zaak kan ranken in verschillende zoekwoorden.  Seo (Search engine optimalisatie) kan u zelf doen, of u kan dit uitbesteden.  Hier kan JeClaDesign u desgewenst in helpen. Contacteer ons voor meer informatie hierover.

Een online portfolio om uw werk te tonen.

Ben je bijvoorbeeld een fotograaf en wil je klanten jouw werk laten zien?  Dan is een online portfolio de beste plaats.  Hier kunnen klanten zien wat ze kunnen verwachten als ze met jou samenwerken.

Een andere mogelijkheid is om aan de hand van foto’s of

filmpjes een idee te geven van hoe jouw fysieke zaak eruitziet.

Heb je een winkel en verkoop je producten.  Dan kan je op je website vertellen over jouw producten. Geef bijvoorbeeld elke week/maand/dag een review van een specifiek product.  Dit kan ook verwerkt worden met een online webshop, om de verkoop nog verder te stimuleren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een website spoort klanten aan om u te contacteren

Een website is de ideale plaats om de contactinformatie van uw bedrijf gemakkelijk beschikbaar te maken voor uw klanten.

Denk maar aan een telefoonnummer in de header van je pagina.  Of zelfs verschillende contactformulieren zodat bezoekers rechtstreeks vanop uw website een mail kunnen versturen naar u.

Een andere mogelijkheid is om de locatie van je winkel/bedrijf uit te lichten.  Dit door middel van de integratie van een Google Maps module.  Hiermee kunnen mensen zien waar jouw bedrijf precies gelegen is, en zelfs een routebeschrijving is gemakkelijk op te roepen.

Dus, heeft u een website nodig voor uw zaak?

Nadat u al het bovenstaande heeft gelezen bent u waarschijnlijk overtuigd dat een website een goede aanwinst kan zijn voor uw zaak of onderneming.   Er zijn verschillende manieren om een website te (laten) maken.  Dit kan door iemand intern gebeuren of dit kan uitbesteed worden.

Door het uitbesteden van uw webdesign hoeft u zich verder geen zorgen te maken over het technisch aspect van uw website. Uw webdesigner regelt voor u alle updates die nodig zijn om uw website draaiende te houden.

Indien gewenst, neem zeker eens een kijkje op ons portfolio of contacteer ons voor een offerte.  En je zal zien, een website hoeft helemaal niet duur te zijn.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin